Çay tutkunlarının sonbahardaki favori altılısı Beta Tea’den “Beta Tera Nova”

Çay tutkunlarının sonbahardaki favori altılısı Beta Tea’den “Beta Tera Nova”

Bu haber 34289 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Çay tutkunlarının sonbahardaki favori altılısı Beta Tea’den “Beta Tera Nova”

Türkiye’nin dünyaya açılan çay markası Beta Tea, bu sonbahar Tera Nova koleksiyonuyla çay tutkunları için altı farklı lezzeti bir arada sunuyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçilen çay yaprakları ve taze aromalarla harmanlanan koleksiyon, şık metal ambalajı ile hoş bir hediye alternatifi olarak da ön plana çıkıyor.

Siyah çaydan yeşil çaya, dünya çaylarından bitki çaylarına geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Beta Tea, Pink, Yellow, Soft Green, Brown, Blue ve Green olmak üzere altı farklı lezzetten oluşan Tera Nova koleksiyonunu aynı kutu içerisinde çay tutkunlarının beğenisine sunuyor. Aromasına ve rengine göre adlandırılan Beta Tea’nin Tera Nova koleksiyonunda farklı damak zevklerine uygun birbirinden lezzetli alternatifler bulunuyor.

Beta Tea’nin altı farklı çay çeşidinden oluşan Tera Nova koleksiyonu, kahvaltı ve akşamüstü çay partilerinin favori altılısı olmaya aday…

“Altı farklı lezzet aynı kutuda Beta Tera Nova”

Çin’in Fujian bölgesinde yetişen ve sağlık alanında adından sıkça bahsedilen Oolong çayını limon ve portakal aroması ile birleştiren Beta Tera Nova Soft Green tazeleyici gücü ile dinginlik sağlarken; Kenya çayına has özel aroması, içeriğindeki pembe funda çiçekleri ve çilek aroması ile zenginleşen Beta Tera Nova Pink farklı bir içim keyfi yaşatıyor.

Sri Lanka'da yaklaşık 550 metre yükseklikte yetişen Seylan çay yaprakları, bitki ve limon aroması karışımı ile damakta özel bir tat bırakan Beta Tera Nova Yellow siyah çay tutkunlarının beğenisini kazanırken; yine aynı bölgede yetişen Seylan çayı yapraklarını bitki ve şeftali aroması karışımı ile buluşturan Beta Tera Nova Brown, kokusu ve damakta bıraktığı lezzetle alışkanlık yaratıyor. Siyah çaycılara bir diğer alternatif ise Seylan çay yapraklarının Earl Grey aroması ile birleştiği Beta Tera Nova Blue.

Çin'in çayları ile ünlü bölgesi Fujian'da bulunan çay bahçelerinden toplanan ve yasemin çiçeklerinin doğal aromasına sahip olan Tera Nova Green ise altın sarısı dem rengi ve yumuşak içimi ile yeşil çay tutkunlarına her yudumda yeşil çay bahçelerinde yolculuğa çıkarıyor.

Bu sonbahar kahvaltı ve akşamüstü çay keyfinizi Beta Tea’nin farklı lezzet arayışında olanlara sunduğu Tera Nova koleksiyonu ile zenginleştirebilirsiniz.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI