Dünya Starlarının Davet Tasarımcıları İlk Kez İstanbul’a Geliyor!

Dünya Starlarının Davet Tasarımcıları İlk Kez İstanbul’a Geliyor!

Bu haber 16089 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünya Starlarının Davet Tasarımcıları İlk Kez İstanbul’a Geliyor!


Global davet ve düğün endüstrisinin efsane isimleri dünyanın ilk uluslararası projesi olacak ”Sofralar Sergisi-İstanbul Kutlamalar Başkenti” için 8-10 Kasım 2022 tarihleri arasında Raffles İstanbul’da buluşuyor.

Sergiye dünyanın önde gelen 9 ünlü etkinlik tasarımcısı katılıyor.

Tasarımcılar arasında,Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğün davetini organize eden Colin Cowie, Emmy Ödül Töreni ve Oscar Ödül Töreninin tasarımcısı Edgardo Zamora ve Hollywood ünlülerinden Kim Kardashian’ın düğününü dekore eden uluslararası davet tasarımcısı Eddie Zaratsian da bulunuyor.

İstanbul’u kutlamalar destinasyonu olarak uluslararası platformlarda öne çıkarmak amacıyla hayat bulan “Sofralar Sergisi-İstanbul Kutlamalar Başkenti” projesi, 8-10 Kasım 2022 tarihleri arasında Raffles İstanbul’da düzenleniyor.  8 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek Açılış Seremonisi ardından, İstanbul temasını taşıyan bu özel sergide tasarımcılar, İstanbul temalı sofraları ilk kez  tasarlayacaklar.

İstanbul’u bölgesinde lider kutlama destinasyonu konumuna getirmeyi hedefleyen Sofralar Sergisi-İstanbul Kutlamalar Başkenti” biletleri www.tabledesignexhibition.com ve Biletino üzerinden de satışa sunuldu.

 “Sofralar Sergisi”-“İstanbul Kutlamalar Başkenti –projesinde, alanında dünyaca bilinen 9 en ünlü davet tasarımcısı tarafından, birbirinden farklı İstanbul temalı sofralar ve sofra kültürünün püf noktaları ilk kez yorumlanacak. Sergide yer alacak tasarımcılar arasında, en son Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğün davetini hayata geçiren, düğün endüstrisi denilince akla ilk gelen isimlerden Colin Cowie ve tüm Hollywood davetlerinin organizasyonlarından sorumlu olan, Emmy Ödül Töreni ve Oscar Ödül Töreninin tasarımcısı Edgardo Zamora da bulunuyor. Hollywood ünlülerinden Kim Kardashian’ın düğününü dekore eden uluslararası davet tasarımcısı Eddie Zaratsian, Avrupa’da eşsiz çiçek tasarımları ile bilinen Belçikalı Tomas De Brugne, Ortadoğu’da kraliyet düğünleri ve davetlerini düzenleyen Lübnanlı Ghada Blanco, Avustralya’nın en ünlü davet tasarımcılarından Nadia Duran, Asya Kıtası’nın en ünlü düğün ve davet tasarımcısı Gideon Hermosa, Latin Amerika’nın en ünlü davet tasarımcısı Peru’dan Arturo de Noriega  ve Malta asıllı Avrupa cemiyet hayatının düğünlerine hayat veren tasarımcı Sarah Young’un İstanbul sofrası tasarımları ile misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatılması hedefleniyor. 

Dünyaca ünlü bu 9 tasarımcı, serginin sırasında jüri üyeliğini yapacakları “Istanbul” temalı sofra tasarım yarışmasını düzenliyor. En çok beğenilen 3 sofra sergi alanında misafirlere özel olarak sunulacak.

Uluslararası tasarımcıların yanı sıra projenin ortaklığını üstlenen proje ortakları, KM Events Kurucu Ajans Başkan’ı Meltem Tepeler ve bluechip Creative Events Kurucu Ajans Başkan’ı Elmas Özler de sofra tasarımlarını misafirlerin beğenisine sunuyor. Sergi tarihinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne denk gelmesi üzerine KM Events ve bluechip Creative Events, Atatürk temalı Türk sofrasını katılımcılarla buluşturacak.

Proje aynı zamanda İstanbul’da gerçekleşen kutlamalar, düğünler, doğum günleri, yıl dönümleri ve global şirketlerin buluşmalarına ev sahipliği yapabilme gücünü uluslararası platformlarda tanıtmak amacıyla hayata geçen ilk “Uluslararası Sofralar Sergisi” olma önemini taşıyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI