Sezar’ın Dijital Çalışmalarına  Avrupa’dan İki Ödül

Sezar’ın Dijital Çalışmalarına Avrupa’dan İki Ödül

Bu haber 9862 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Little Caesars, dijital reklamcılığı geliştiren ekipleri ve markaları ödüllendiren ve bu alanın saygın değerlendirmesi olan yarışmada Gümüş MIXX (Search Advertising), Bronz MIXX (Direct Response/Lead Generation) ödüllerini aldı. 

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin öncüsü Little Caesars’ın dijital pazarlama alanındaki çalışmaları ödüle doymuyor. Little Caesars, 25 Mayıs tarihinde Madrid’de düzenlenen MIXX Awards Europe 2022’de iki çalışmasıyla ödüle layık görüldü. Dijital reklamcılığı geliştiren ekipleri ve markaları ödüllendiren ve bu alanın saygın değerlendirmesi olan yarışmada Little Caesars Türkiye ekibi, Hype işbirliği ile gerçekleştirdiği projelerle Gümüş MIXX (Search Advertising), Bronz MIXX (Direct Response/Lead Generation) ödüllerini aldı.

Türkiye’yi gururla temsil ettik

Little Caesars Türkiye ve Çelebi Gıda Pazarlama Direktörü/CMO’su Pelin Çiftçioğlu MIXX Awards Europe 2022’den iki ödülle ayrılmanın marka için büyük gurur olduğunu söyledi. Pelin Çiftçioğlu, “Sadece markamızı değil, Türkiye’yi de gururla temsil ettik. MIXX Awards Europe 2022’de Türkiye’den dört çalışma altı ödüle layık görüldü. Sadece kendi ödüllerimiz için değil Türkiye’ye gelen tüm ödüller için aynı ölçüde sevindik. ‘Hızlı ve Lezzetli’ (Fast and Delicious) kampanyası kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarla, Arama Motoru Reklamları (Search Advertising) alanında Gümüş MIXX, Satınalma Teşviki/Potansiyel Müşteri Bulma (Direct Response/Lead Generation) alanında ise Bronz MIXX’e layık görüldük. Tüm ekibe ve katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kutluyorum” dedi.

Sezar yenilikçi pazarlama stratejisi ile kazanıyor

Little Caesars Türkiye’nin pandemi ve sonrasında globale örnek olan pazarlama stratejileri ve uygulamalarının başarısı, 2020 yılında yüzde 10 daralan yeme ve içme sektöründe Little Caesars Pizza’nın yüzde 25 büyümesinde etkili oldu. Şirket 2021 yılında bu rakamın üzerine yüzde 57,3 daha büyüyerek başarısını artırdı. Pandemi öncesinde başlayan dijital dönüşümünü, web ve mobil uygulama yatırımlarıyla sürdüren Little Caesars Türkiye, üçüncü parti satış kanallarına (yemeksepeti, getir, trendyol) en hızlı entegre olan markalardan biri oldu. Yeni satış kanallarının eklenmesi şirkete 2021 toplamında incremental olarak yüzde 25 oranında ciro artışı kazandırdı.

Espora yapılan tutarlı yatırımlar, Sezarla Kazan Sadakat Programı, pizza dünyasında birbiri ardına gelen yenilikler ve bütünleşik iletişim çalışmaları markaya, reklam ve pazarlama dünyasının önemli ödüllerinden Kristal Elma, Felis, Altın Örümcek ve Mixx Awards’tan 2020 yılında toplam 13 adet, 2021 yılında ise 29 adet ödül getirmişti.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI