Kahve Dünyası’ndan Hem Lezzetli Hem Eğlenceli Aktivite: Çikolata Atölyesi

Kahve Dünyası’ndan Hem Lezzetli Hem Eğlenceli Aktivite: Çikolata Atölyesi

Bu haber 658 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yarıyıl tatilinde keyifli ve lezzetli bir aktivite arayanlar Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi'de düzenlenen çikolata atölyelerinde buluşuyor. 4-10 yaş grubuna özel olarak düzenlenen çikolata atölyelerinde çocuklar, usta şeflerden kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşme hikâyesini dinleyip kendi çikolatalarını hazırlamanın keyfini sürüyor.

Sömestir tatili 22 Ocak’ta başlıyor. Tatili eğlenceli bir aktiviteyle geçirmek isteyenlerin adresi Kahve Dünyası Çikolata Atölyeleri oluyor. Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi’nde çocuklar, usta çikolata şeflerinden önce çikolatanın hikayesini öğreniyor, ardından ise kendi elleriyle çeşit çeşit çikolatalar hazırlamanın tadını çıkarıyor. Atölye sonunda çocuklara günün anısına özel sertifikalar ve hazırladıkları çikolatalar hediye ediliyor. 4-10 yaş grubuna özel olarak düzenlenen ve yaş kategorisine göre gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar keyifli vakit geçirirken, el becerilerini de geliştiriyor. Kahve Dünyası Veliefendi Fabrika’da düzenlenen çocuklara özel Çikolata Atölyesi 45 dakika sürüyor. Katılım ücreti ise 450 TL. Biletler Biletix’te…

Ayrıntılı bilgi için

Veliefendi Fabrika

Kartaltepe Mah. Aksu Cad. No:3

Zeytinburnu / İstanbul

Tel: 0212 543 16 53

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
PASTAVİLLA MAKARNA KAHVE DÜNYASI